Det uppskattade samarbetet med Leif upphör!

Mannerströms giftcard upphör

Det populära presentkortet som i folkmun bär namnet Mannerströms gåvokort upphör den 31/8 2021.

Efter ett långt och lärorikt samarbete med Leif har man kommit fram till att gå skilda vägar..

Vad är det som har skett?

Det hela grundar sig kring rättigheter och ensamrätt på artiklar i husgeråds sortimentet där vi inte kommer överens säger Henrik på Trading Gifts Sweden (Tings) som har drivit Mannerströms Giftcard sedan introduktionen 2012. Vi är absolut inte i tvist, men kommer helt enkelt inte överens. Så detta är bäst för bägge parter. På Tings vill man tacka Leif för alla dessa år och önskar honom stor lycka till med framtida projekt.


Gåvokortet har för oss på giftcard.se varit en mycket omtryckt produkt som sålt i stora volymer genom åren. Produktsortiment har passat den stora breda massan. Då produkter för matlagning är något som gått hem oss de allra flesta, ung som gammal, kvinna som man. Och det faktum att man var först med att erbjuda bonusgåvor har så klart varit en bidragande orsak till att skapa en positiv försäljning säger Johan Rossander, en av delägarna till giftcard.se.

I början av september lanseras ett helt nytt koncept av Tings giftcard, något vi med all säkerhet kommer att få återkomma till. Enligt den information som gets ut kommer det finnas ett brett sortiment med kvalitetsprodukter och gåvor som passar den breda massan. Spännande att se vad det kommer bli.

Men som tur är finns det flera gåvokort att välja på. Och Mannerströms egna kort kommer som sagt ersättas med ett nytt varumärke från Tings giftcard. Under tiden allt faller på plats föreslår vi exempelvis Vinga gåvokort. Eller ett läckert gåvokort med mat & delikatesser från populära Supékort.

För närmare frågor kring sortiment och varianter av de gåvokort vi på giftcard.se erbjuder är ni välkomna att kontakta oss.