Digitala gåvokort

Har du personal utspritt över landet, kanske över hela Norden? Svårt att skicka fysiska presenter till var och en. Vi har lösningen för dig med våra digitala gåvokort. Hos oss kan du enkelt beställa gåvokort och få det levererat som SMS eller mejl, du väljer leveranssätt enkelt under varje produkt. Flera av våra kort kan fås digitalt, Supékort, Joyful eller våra storsäljare från Vinga. Valet är helt och hållet ditt!

Hur fungerar ett digitalt gåvokort?

Kortet fungerar i praktiken som ett traditionellt gåvokort, med den skillnaden att mottagaren får det elektroniskt, direkt i sin mejl eller som ett SMS. Du anger en personlig hälsning i meddelande så att mottagaren vet att gåvokortet kommer från dig. Informationen i övrigt innehåller en länk och en kod som används för inlösen av presentkortet.

Helt suveränt!
Enkelt, miljövänligt och helt i tiden vad gäller tekniska hjälpmedel.

Kan jag blanda fysiska kort med digitala gåvokort?

Absolut, vi hjälper dig att hitta den lösning och kombination som blir bäst och mest effektiv för dig!

När passar ett digitalt gåvokort?

Det finns inga gränser när det inte passar, det fungerar faktiskt att ge året runt.

eller bara ren och skär uppskattning.

Sista minuten presenten till medarbetarna

Du är inte ensam om att vara ute i sista minuten när det gäller present till anställda, medarbetare och kunden. Ett digitalt gåvokort är lösningen på ditt problem. I praktiken kan vi se till att gåvokortet hamnar hos din mottagare samtidigt som Kalle och hans vänner går på SVT på julafton, är det inte smidigt så säg.

Har ni anställda på flera orter?

Kanske en säljkår som reser mycket? Då är ett digitalt gåvokort helt perfekt, du slipper distributionskostnaden, och kan ”dela ut” din present till alla samtidigt. Något som kan vara direkt omöjligt med ett fysiskt gåvokort eller annan present.

Nej låt oss slå ett slag för de digitala gåvokorten!

Behöver du en egen portal för att skicka digitala gåvor precis när du själv vill, med egna bilder, och hälsningar – Då har vi lösningen för dig!

Kontakta oss för mer information.