Frågor och svar om gåvokort

För dig som ska köpa gåvokort

Den normala leveranstiden för beställda gåvokort, med eller utan medgåva är ca 2-3 arbetsdagar. Har du en specifik deadline? Tveka inte höra av er till oss på 0771-700 300, vi löser det mesta!

Självklart! De flesta gåvokorten i sortimenten kan levereras digitalt. Ring oss på 0771 – 700 300 så förklarar vi!

Självklart!  Vi kan leverera Gåvokorten både fysiskt och digitalt, direkt till era mottagare.

Ring oss på 0771 – 700 300 så hjälper vi er att hitta bästa lösningen!

Många av de gåvokort vi säljer levereras tillsammans med med en förgåva, även kallade medgåva eller bonusgåva, utöver själva gåvokortet. Det är som en bonus som levereras tillsammans med gåvokortet, vilken höjer upplevelsen för mottagaren ytterligare.

Mottagaren får helt enkelt en fin present direkt, samt ett gåvokort där hen själv får välja ytterligare en personlig gåva!

Vi har skrivit en egen text om ämnet, vad som gäller kring skatter, gåvor och olika regler som är bra att känna till. Läs mer här.

Svaret är att ett presentkort eller gåvokort som inte kan bytas mot pengar kan vara en skattefri gåva.

Nej, vi tillämpar ingen returrätt.

För att du åberopa rätt skicka tillbaka varan krävs att detta avtalats på förhand eller att varan är felaktig enligt 17 § köplagen.

Tyvärr, på giftcard.se säljer vi endast till företag och juridiska personer.

Giltighetstiden kan variera på de olika korten. Vi försöker i den mån vi kan, ha aktuellt datum i produktbeskrivningen.

Giltighetsdatumet står dock alltid utskrivet på respektive gåvokort.

Nej, hos oss på giftcard.se får du handla precis så många eller få kort som just du behöver.

Normal leveranstid är i de flesta fall 10-14 arbetsdagar från det att mottagaren av gåvokortet gjort sitt val.

Självklart, vi kan ordna det mesta! Personlig hälsning och tilltryck på korten, eller kanske en egen webbsida för inlösen är inga problem, förutsatt att du kommer upp i minimum 50 st kort*.  Ring oss på 0771–700 300 så berättar vi mer.

    *kostnader kan tillkomma.

Mottagaren löser in sitt kort genom att gå in på webbadressen som står angiven på gåvokortet. Därefter loggar mottagaren in med den unika kod som finns angiven på kortet. Väl inloggad väljer mottagaren i lugn och ro sin personliga gåva.

För dig som fått ett gåvokort

Du löser in ditt gåvokort genom att gå in på webbadressen som står angiven på ditt kort. Därefter loggar du in med den unika kod som står angiven på kortet. Väl inloggad väljer du i lugn och ro din gåva.

För de kort vi saluför finner du kontaktuppgifter här:
Lös in gåvokort

Har varan du beställt på ditt gåvokort inte kommit? Gå in på samma webbadress som du löste in ditt kort på och beskriv ditt ärende via kontaktformuläret på sidan. Du blir då kontaktad av respektive kortleverantör som kan hjälpa dig vidare.

Om gåvan du beställt på ditt gåvokort levererats trasig eller skadad på något sätt, går du in på sidan som du löste in ditt kort på.  Beskriv där ditt ärende via sajtens kontaktformulär, så blir du kontaktad av respektive kortleverantör.

Reklamation bör ske senast 5 dagar efter mottagen gåva.

Gå in på webbadressen som står angiven på ditt gåvokort. Beskriv där ditt ärende via sajtens kontaktformulär, så blir du kontaktad av respektive kortleverantör.

Olika gåvokort löses in på olika sajter. Vi sickar aldrig ut fysiska produkter från oss.

För de gåvokort vi saluför finner du kontaktuppgifter här:
Lös in gåvokort

 

Köp gåvokort på giftcard.se