Mitt Gåvokort

Mitt gåvokort är ett presentkort från A way of living. Vad är då A way of living? Jo, det är samlingsnamnet för de varumärken som huserar under det svenska designföretaget Sagaform. Här hittar du bland annat produkter från varumärken som ByOn, Victorian, Vakinme, BagsFirst och givetvis Sagaform, för att nämna några. Som vi tidigare nämnt är Sagaform kända för sina designprodukter. Produkter som anspelar på skandinaviska toner och nordisk design. Som mottagare av Mitt gåvokort får du själv välja produkter ur sortimenten, allt för att gåvan ska passa dig. Blir det en vas, glas, väska eller något helt annat? Det är upp till dig att bestämma.

Det som särskiljer Mitt gåvokort från andra aktörer på marknaden är att du kan göra flera val av produkter. Hur är det möjlighet undrar du kanske? Det man gjort är att visa innehavaren av kortet ett antal poäng eller det är symboliserat med stjärnor faktiskt. Du får helt enkelt plocka ihop varor för ett visst antal stjärnor. Och antalet stjärnor styrs av värdet på kortet.

Men det bästa är att du som innehavare kan välja att köpa till produkter. Eller lägga till en mellanskillnad om det är så att du hittat en present du verkligen vill ha, men där presentkortets värde inte räcker fullt ut. Förutom detta så är samtliga produkter som överstiger värdet av gåvorna i Mitt Gåvokort rabatterade med hela 20 %. Ett fint mervärde till den redan fina presenten.

Mitt gåvokort levereras tillsammans med en medgåva

Gör ditt kort unikt

Beställer du fler än 100 kort finns möjligheten att få en tryckt hälsning, logotyp eller text på kortet mot ett tillägg på 18 kr/kort. Vi behöver ca 2 veckor för att administrera tillägget. Dessutom bjuder vi på en digital hälsning (vid order över 100 kort) på webbplatsen, där dina mottagare löser in sitt gåvokort, värde 995 kr.