Newport gåvokort

Newport gåvokort är spunnet ut bolaget med samma namn, – Newport, det svenska livsstilsbolaget med rötter i Bjärehalvön. Närmare bestämt Båstad. Bolaget har specialiserat sig på att designa och saluföra inredningsdetaljer, möbler och textilier med inspiration från den amerikanska östkusten. Viket syns tydligt i den omåttligt populära New England-stilen som gör sig påmind i många av produkterna. Och den maritima känslan, med vit bas och tydliga konstraster i rött och blått är i perfekt balans. Stilen andas lyx och kvalité utan att bli prålig.

Gåvokortet från Newport erbjuder härliga textiler, glas och inredningsprylar i allmänhet. Önskar du dig ett nytt bäddset eller nya lyxiga frottéhanddukar? Då är det här kortet du ska välja. Och det bästa av allt är att du gör ditt val av gåva i lugn och ro, direkt på webben. Därefter kan du luta dig till baka och vänta på paketet som kommer hem till dörren. Kan det bli bättre? Nej troligen inte.

Sedan ett par år tillbaka drivs Newport Gåvokort i Supékorts regi, vilket garanterar en kundtjänst av högsta klass och en väl beprövad logistikkedja.