Julhälsningar

Julhälsningar till anställda och kunder – Vi har tipsen!

Julen är den tid på året då vi byter presenter med varandra som aldrig förr. Och julhandeln slår nya omsättningsrekord år efter år, kanske börjar de olika hälsningsfraserna ta slut? Lugn vi hjälper dig!

Vi har tagit fram en lista på klassiska och passande julhälsningar som kan hjälpa dig på traven. Och det bästa av allt är att vi kan hjälpa dig att trycka julhälsningen direkt i de flesta av våra gåvokort!

Här följer 9 tips på julhälsningar till medarbetare, personal och anställda.

 1. Nu börjar vi närma oss slutet på detta händelserika år. Det är tid för lite ledighet och tid med nära och kära och att blicka framåt mot allt roligt som komma skall. Vi på företaget vill passa på att önska dig och dina nära en riktigt fin jul. God Jul & Gott Nytt År önskar företagsledningen.
 2. Tack för ett utmanande men givande år – ser fram emot ett fantastiskt 2023. God Jul från Ola.
 3. Du som anställda är nyckeln i vår gemensamma framgång. Vi uppskattar dig och allt du gör för oss och vi vill visa vår uppskattning med detta presentkort.
 4. Vi på företaget vill önska dig en fröjdefull jul med god mat, skön återhämtning och tid med nära och kära. Som ett tecken på vår tacksamhet vill vi ge dig denna julklapp. God Jul & Gott Nytt År!
 5. Tack för dina insatser under året, tillsammans är vi oslagbara! Nu ser vi fram emot skön ledighet och en fridfull jul. God Jul!
 6. Du är ryggraden i vår framgång. Utan er engagerade medarbetare är vi ingenting. Vi vill visa er vår uppskattning samtidigt önska er en riktigt skön ledighet. Njut av tiden med vänner och familj så ses vi efter jul. God Jul & Gott Nytt År!
 7. Ditt hårda arbete och engagemang betyder massor för oss. Du är viktig för oss och vill visa vår uppskattning med att överräcka denna gåva. Koppla av, njut och ha en riktigt fin jul. God Jul!
 8. Året lider mot sitt slut, vi lägger det gamla bakom oss och välkomnar in det nya. Vilka möjligheter vi har att tillsammans göra något riktigt bra. Vi i ledningen hoppas du tar tillfället i akt och reflekterar över allt fint du gjort under året, du ska vara stolt! Vi ser fram emot att se dig igen efter ledigheten. God Jul till dig och din familj.
 9. Kära medarbetare.
  Då var vi här igen. Julen står för dörren och jag tror att de flesta av oss släpper in det med glädje. Det är en tid på året då vi får möjlighet att reflektera över allt vi åstadkommit. Känn dig stolt och nöjd med vad vi gjort tillsammans. Med denna gåva vill vi visa vår uppskattning och önska dig och dina nära en riktigt God Jul!

Ska du ge istället ge en julklapp till ett företag eller en leverantör kan du behöva skriva lite annorlunda. Här nedan har vi tagit fram lite olika förslag på texter som kan passa för ändamålet.

Tips på julhälsningar för företag till kunder och leverantörer.

 1. Tack för ett fantastiskt samarbete under året! Nu ser vi tillsammans fram emot en skön ledighet och en riktigt God Jul!
 2. God Jul! En riktigt God Jul!
 3. Vill rikta ett varmt tack till dig för det spännande år som vi nu lämnar bakom oss. Och önska dig en riktigt God Jul & Gott Nytt år!
 4. God jul från oss alla på företaget. Vi vil tacka för året som gått och önska dig ett riktigt Gott Nytt år!
 5. Vi hoppas att ni får en riktigt god jul och önskar dig det bästa. Vi ser fram emot det nya året tillsammans med er som leverantör.
 6. Året går mot sitt slut och det är dags att summera det som varit. Vi ser tillbaka på ett fint och händelserikt år med många fina affärer. Tillsammans gör vi det möjligt! Jag vill med det här gåvokortet visa vår uppskattning och önska dig en avkopplande julhelg och ett riktigt Gott Nytt år!
 7. Tack för ett roligt och utmanande år ihop! Du inspirerar oss till att göra det lilla extra för våra kunder, precis som du gör för oss. Ha nu en riktigt God Jul!
 8. Det är med leverantörer som ni vi tillsammans skapar magi för våra kunder. Det är ett sant nöje att jobba med drivna och engagerade människor dom du. Tack! God Jul & Gott Nytt år!

Note: Julhälsningar med fraser som ”God Jul och Gott Nytt År” använder man oftast när man inte förväntar sig att träffa personen i fråga innan det blivit nytt år. När själva julafton varit använder man vanligtvis God fortsättning i stället. Och efter tolvslaget på nyårsafton är det brukligt att önska varandra Gott Nytt År, medan man dagarna efter återigen går över till frasen God fortsättning. Det är även brukligt att använda fraserna ”God Jul” och ”Gott Nytt År” enskilt i olika julhälsningar och gåvokort.

Byt ut God Jul om ni är en större organisation
Är ni en större organisation med olika kulturer där man inte firar jul eller nyår enligt våra svenska traditioner är ett tips att byta ut frasen ”God Jul” mot ”God Helg” i julhälsningen.

Vi hoppas att våra tips gav dig lite inspiration, men kom ihåg att du kan anpassa dem helt efter din situation. Lycka till med dina julhälsningar önskar vi på giftcard.se

Pss: Missa inte våra tips om de bästa julklapparna.