Gåvokort Classic

229 kr

Nyfiken på vilka gåvor som finns?

Se sortiment

Slut i lager

Hemfrakt 75 kr (inom Sverige) tillkommer varje gåvokort & läggs till i kassan. För andra länder, kontakta oss.

Vad är hemfrakt?

Begär offert

Gåvokort Classic

Classic kortet är ett av Vingas populära presentkort. Här ges mottagaren möjlighet att välja en personlig gåva ur det stora sortimentet som erbjuds. Vinga som gjort sig kända för sina stilrena produkter med fokus på form och funktion har verkligen lyckats men uppsättningen gåvor i det här presentkortet. Vill du komplettera med egna gåvor utöver ett gåvokort finns det utrymme att gör det här med tanke på det attraktiva prisläget. Fråga oss gärna då vi kan erbjuda ett komplett paket.

Som mottagare väljer du bland 100-tals olika artiklar uppdelat i 15 olika kategorier. Du kommer garanterat hitta något som faller dig i smaken!

Sortiment är varvat med Vingas egna produkter och produkter hämtade från andra välkända varumärken. Vi kan nämna Dr Zipe, Koss, Saddler, Amanda Christensen och Grinda Stockholm som exempel.

Nyfiken på sortiment av gåvor? Använd länken nedan.

Se sortiment

  • 15 olika kategorier att välja ur
  • Flera hundra olika val olika
  • Välbeprövad logisk och förstklassig kundtjänst
  • Möjlighet att anpassa fysiska kort med eget tryck, från 50st (kontakta oss)
  • Valmöjlighet till att skicka korten digitalt som mejl eller SMS

Förslag på personlig hälsning

Bästa Medarbetare
Det har varit ett oerhört annorlunda år på alla sätt och vis. Lärorikt men samtidigt tufft för många. Vi har anpassat oss och gjort förändringar och avkall på mycket. Vi Alla har gjort vårt yttersta och nu ser vi med spänning fram mot ett nytt år och dess utmaningar.

Vi önskar dig en God Jul och Gott Nytt År!

Övrig information

Classic gåvokort kan anpassas med tilltryck av logotyp/hälsning (minimum 50st), och det finns möjlighet till att få korten levererade digitalt som SMS eller mejl.

Vid beställning om 50st kort eller fler, erbjuder vi kostnadsfritt att publicera er logotyp eller hälsning på hemsidan för inlösen. Värde 495 kronor.

Är du intresserad av ett större antal gåvokort, begär offert!

Om du har frågor eller önskemål, kontakta oss för personlig rådgivning!

Kortet är giltigt till och med 2022-06-30.

Välkommen med din beställning!