Joyful Giftcard

219 kr1 599 kr

För komplett sortiment av valbara gåvor, se länk i produktbeskrivningen.

Nollställ

Vi hjälper dig kostnadsfritt med digital distribution av gåvokorten till dina mottagare!
Adressfilen skickar du efter genomförd beställning, genom att svara på bekräftelsemejlet och bifoga din adressfil i excelformat.
Leveransen sker inom 24 timmar (vardagar 09-16)

Antal Pris
1 - 10 379 kr
11 - 25 349 kr
26 - 50 329 kr
51+ 309 kr

Alla priser anges i sek exklusive moms.

Gåvofrakt 79 kr (inom Sverige) tillkommer varje gåvokort & läggs till i kassan. För andra länder, kontakta oss.

Vad är gåvofrakt?

Joyful Giftcard

Joyful gåvokort är förmodligen ett av marknadens mest kompletta presentkort. Med det här kortet ger du ger mottagaren möjlighet att välja bland upp till 300 olika gåvor. Det är alltså högst sannolikt att just du hittar din personliga present!
Gåvokortet finns i hela 7 olika valörer. Från 200 kronor upp till 1600 kronor! Med hjälp av kortets smarta system ger varje valör ett antal diamanter som mottagaren använder för att kombinera olika gåvor. Som exempel ger valören 600 kronor 6 stycken diamanter och valör 1000 kronor ger hela 10 stycken.

Du kan givetvis logga in med hjälp av din kod och titta på sortiment hur många gånger som helst. Men har du väl gjort din beställning kan du inte logga in igen. Så se till att du använder alla dina diamanter. Eftersom ett inlöst kort är förbrukat.

Produkterna som mottagaren av gåvokortet kan välja mellan är märkta med ett antal olika diamanter. Vilket gör att du kan kombinera produkter motsvarande den diamantnivå du förfogar över. Vid val av flera produkter sampackas detta till mottagaren. Smart!

Är du nyfiken på sortiment? Använd gärna länken nedan för att kika in de olika gåvorna. Som lösen anger du DEMO följt av den valör du är intresserad av.

Exempel: DEMO600 för 600 kronors alternativet.

Se sortiment
  • Brett sortiment, upp till 300 olika val.
  • Starka varumärken
  • Välbeprövad logisk och förstklassig kundtjänst
  • Möjlighet att anpassa fysiska kort med eget tryck, från 50st (kontakta oss)
  • Möjlighet att skicka korten digitalt som mejl eller SMS

Övrig information

Du kan kombinera Joyful Giftcard med olika tilläggsgåvor (köps separat). Vilket är ett sätt att förhöja upplevelsen och överlämnandet.

Fysiska kort kan anpassas med tilltryck av logotyp/hälsning. Det finns även möjlighet till att få korten levererade digitalt som SMS eller mejl, ange det i meddelandefältet i kassan.

Kortet är giltigt till och med 2023-09-01.

Välkommen med din beställning!