Rädda Barnen Gåvokort

God Jul med Rädda Barnen är gåvokortet där 50 kr går oavkortat till Rädda Barnens katastroffond. Här kan du göra gott samtidigt som du visar personalen uppskattning. Mottagaren av gåvokortet väljer fritt en personlig gåva ur ett sortiment av minst 200 olika produkter. Samtidigt skänks 50 kr oavkortat till Rädda Barnens katastroffond. En fin gest i tider som dessa, när miljontals människor och inte minst barn lever på flykt, undan katastrofer och krig.

359 kr

Hemfrakt 75 kr (inom Sverige) tillkommer varje gåvokort & läggs till i kassan. För andra länder, kontakta oss.

Vad är hemfrakt?

Vill du stödja Tilia?

Gåvokortet God Jul med Rädda Barnen

Rådda Barnen gåvokort är ett utmärk val av gåvokort där företaget kanske står inför att valet att skänka hela julgåvan till välgörande ändamål – Här får du en kompromiss av bägge. Och dessutom står New Wave Group* för skatteeffekten på 22% som uppstår i och med att pengar skänks till välgörenhet. Bland de varumärken som finns att välja på kan vi nämna, Craft, Sagaform, Orrefors Kosta Bode för att nämna några och vill du kika närmare på sortimentet kan du göra det här.

Gåvokortet – God Jul med Rädda Barnen har under åren gett miljoner kronor till katastroffonden och därmed hjälpt barn på flykt – Hjälp oss ta succén till nya höjder – Beställ era gåvokort idag!

Gåvokortet är giltigt till 2021-09-30.

*New Wave Group är utgivare och distributör av gåvokortet.

Kundservice

Telefon: 0771-700 300
Telefontider:
Måndag-fredag 09.00-16.00

Begär offert