Summercard 500

Summercard 500 – Perfekt kort när du vill ge någon lite extra! Kortet innehåller en bredd av produkter som gör att det passar många.

Välj det här kortet och få

  • Starka varumärken
  • Brett sortiment
  • Möjlighet att anpassa med eget tryck från 50st (kontakta oss)

Se valbart sortiment här (Extern länk)

499 kr

Slut i lager

Hemfrakt 75 kr (inom Sverige) tillkommer varje gåvokort & läggs till i kassan. För andra länder, kontakta oss.

Vad är hemfrakt?

Summercard 500

Detta är kortet för den som vill premiera sina anställda eller kunder lite extra, vilket nu är fullt möjligt med den tillfälliga ”coronagåvan”, vilket du kan läsa mer om här.

Med valören 500 får du ett kort med extra fina produkter att välja mellan. Mottagaren ges möjlighet att välja personlig gåva bland utvalda produkter från varumärken som: Orrefors, Craft, Kosta Linneväferi, Sagaform mfl. Det finns också möjlighet att skänka till välgörenhet om mottagaren vill det.

Kort och gott ett kort som verkligen visar mottagaren att den är uppskattad! Så passa på att ge dina anställda och kunder extra mycket omtanke inför sommaren, och en gåva de själva får välja. Vem vet, gåvan de väljer från ditt gåvokort kanske blir sommarens mest använda sak! Snacka om att vara top-of-mind!

Du kan även lägga till en personlig hälsning på gåvokortet (minimum 50st), kontakta oss vid din beställning så hjälper vi er.

Gör någon glad genom att ge bort detta kort i sommarpresent!

 

 

Kundservice

Telefon: 0771-700 300
Telefontider:
Måndag-fredag 09.00-16.00

Begär offert