Nytt gåvokort från Vinga

De har gjort det igen! Vinga of Sweden, ett av Scandinavians ledande företag när det kommer till företagsgåvor har lanserat ett nytt gåvokort med namnet Low Impact. Vad är nu detta?

Jo, det är ett presentkort där den röda tråden är att produkterna är framtagna med fokus på att lämna ett minde avtryck på miljön – toppen!

Du som arbetsgivare har nu möjligheten att ge bort en riktigt fin julgåva där produkterna har en lägre miljöpåverkan jämfört med liknande produkter på marknaden.

Ensam är sällan stark, men tillsammans blir vi slagkraftiga – Low Impact kortet är ett viktigt statement och ett lysande initiativ av Vinga of Sweden. Det är glädjande att våra kunder nu kan ge sina anställda och kunder en fin gåva som sprider glädje, men som också bidrar till en mer hållbar framtid för kommande generationer. Vi hoppas att många av våra kunder ser nyttan i gåvokortet, dels för sina anställda men främst för miljön säger Johan Rossander på giftcard.se

Low Impact Gåvokort

Brett sortiment att välja ur

Low Impact kortet erbjuder val ur kategorier som elektronik, sport & fritid, väskor & resa, hem & inredning, hemtextil, kökstillbehör, smycken & accessoarer där de flesta hittar något som de tycker om! Totalt är gåvokortet laddat med cirka 60 st noga utvalda produkter, där fokus har legat på hållbara inköp. Vinga har lagt stor vikt vid sina inköp på att använda exempelvis använt återvunna material, eller material som är certifierade av globalt erkända organisationer. Utan att för den skull ge avkall på viktiga faktorer som användbarhet och design.

Kortet ligger helt rätt i tiden

På giftcard.se känner vi att kortet ligger helt rätt i tiden! Produktsortiment är som vanligt väldigt fint avvägt och Vinga har verkligen kurerat ett bra och hållbart sortiment, blir det här gåvokortet årets storsäljare när säsongen summeras? Det återstår att se.

Fler nyheter om gåvokort hittar du här! ->