Det finns en perfekt klapp för alla!

Landets chefer och företagare sitter med rynkad panna och funderar på vad personal, kunder och samarbetspartners ska få i present, för insatserna som gjorts under året. Nu kan de sluta. För det finns en perfekt present som passar alla.

Tycker du att det svårt att hitta den perfekta julklappen till medarbetare, kunder och samarbetspartner? Lugn, vi har lösningen åt dig. Du kan praktiskt taget köpa en present och i samma stund ge bort långt över 200 olika produkter. Visst låter det fantastiskt? Dina mottagare får helt enkelt välja den klapp de själva vill ha ur ett givet sortiment.

Vi går äntligen mot jul, en högaktad tid på året, som älskas av så många. Vi får vara med nära och kära, träffa släkt, vänner och familj och visa varandra uppskattning med små presenter. Kanske någon får den där klappen som hen önskat sig, men lika många får en present som hamnar i något skåp och blir bortglömd. Och andra får ingen present alls.

Vi ska inte glömma att julen och andra högtider helst glöms och rent av skulle kunna strykas ur almanackan av många. Många barn och unga vuxna far illa, det är fulla föräldrar, ensamhet och allt där emellan. En organisation som jobbar med stödjande verksamhet är Tilia och de märker av ett ökat tryck just under högtiderna.

Men åter till presenterna

Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska hitta på för presenter till alla, ibland kan det var skönt att få lite julklappstips på vägen för att hitta den där speciella klappen att stoppa i säcken. Det är här vi på giftcard kommer in i bilden, här har vi de perfekta julklapparna till dina anställda, kunder och samarbetspartners. Köp ett av våra gåvokort – på så sätt får alla något de själva vill ha. Kan det bli bättre? Nej.

Ett gåvokort passar lika bra att ge till en kvinna som man, ung som gammal och även till den som redan har allt! De flesta kort erbjuder möjlighet att skänka gåvan vidare till välgörande ändamål. Vilket är en fin gest.