Företagspresenter

Företagspresenter är ett brett begrepp och kan förekomma i många olika former. Du kan exempelvis ge en gåva när den anställde fyller jämnt eller om företaget firar jubileum, men vanligast är nog ända den omtyckta julklappen. Utöver högtider som jul och påsk, är det allt vanligare att visa personalen uppskattning även inför sommarsemestern. Och när du ger bort en present från företaget vill du självklart hitta en företagsgåva som alla gillar. Eller som åtminstone merparten av personalen uppskattar. Något som inte är helt lätt, eller hur?

Men nu slipper du leta längre, för vi har lösningen på ditt problem! Gåvokort! Men vad är då denna finurliga present undrar du kanske? Jo, det är en form av presentkort där mottagaren får möjlighet att välja en personlig present ur ett förutbestämt sortiment. Flertalet av korten du kan köpa hos oss erbjuder uppåt 200 olika val för mottagaren att välja på. Och som ett direkt resultat av detta ökar chansen att din mottagare blir nöjd över gåvan. Visste du att över 95 % som fått ett presentkort anger att de är nöjda med företagsgåvan. Det är ju perfekt!

Populära företagspresenter

Supékort Unlimited Selection

149 kr

Det här är Supékort Unlimited Selection, ett lite enklare presentkort. Men utan att för den skull göra avkall på produkterna. Du kanske har en lite mindre budget att röra dig med, men vill ändå ge bort en fin gåva? Då är det här gåvokortet för dig. Som tidigare nämnts, innehåller Unlimted Selection ett brett sortiment att välja ur. Här väljer du gåvor ur kategorier som textiler, kök, smycken och elektronik för att nämna några. Men självklart även delikatesser, som är signumet för Supékort.

Nyfiken på vilka produkter du kan välja bland, klicka här.

Är du intresserad av ett större antal gåvokort, begär offert!

Kategori:
Läs mer

Newport Gåvokort

359 kr

Varumärket Newport har blivit känt för sina lyxiga produkter i New England stil. Och det är precis vad som väntar mottagaren av det här gåvokortet. Därför att kortet är fyllt med ett sortiment av härliga inredningsprylar och livsstilsprodukter. Det breda sortimentet låter dig välja på allt från härliga morgonrockar och lyxig frotté till glas och bestick. Genomgående för alla produkter är touchen av amerikansk östkust när det är som bäst. Beställ ditt Newport Gåvokort idag.

För att ta del av det breda sortiment som väntar, kan du använda den här länken

Är du intresserad av ett större antal gåvokort, begär offert!

Kategori: Tagg:
Läs mer

Mitt Gåvokort + Sushi set 

639 kr

Mitt gåvokort i det exklusivaste utförandet, levereras i kombination med ett mycket fint Sushi set. Den fina förgåvan levereras i en presentförpackning med kortet. Mottagaren av kortet väljer sin personliga gåva ur ett brett sortiment på sajten mittgavokort.se. Produkterna som erbjuds att välja bland är trevliga gåvor med betong på inredning. Men du hittar även tidningsprenumerationer, verktyg och mycket annat.

För att se hela sortimentet klicka här
Använd testkod: test640

Är du intresserad av ett större antal gåvokort, begär offert!

Kategori:
Läs mer

First of Regalo

359 kr

First of Regalo är gåvokortet, fullspäckat med gåvor, från bolaget med nästan samma namn, House of Regalo. Och här slås du snabbt av känslan av lyx och kvalité genom de exklusiva produkterna. Det är de små detaljerna som höjer produkterna ytterligare ett snäpp. Exempelvis så kommer kortet i en exklusiv presentbox med magnetlås. Visste du att Regalo betyder glädje, firande och gåva? Ord som verkligen sätter prägeln på detta kort.

Som mottagare av First of Regalo gåvokortet loggar du lätt in på hemsidan, med hjälp av din kod, och väljer ut din present bland cirka 150 olika val. Och de olika valen du står emellan är exempelvis resväskor, grytor, hörlurar med mera. Är du nyfiken på sortimentet? Ta en titt på länken här

Är du intresserad av ett större antal gåvokort, begär offert!

Kategori:
Läs mer

Företagspresenten visar på din uppskattning

Att ge bort en present från företaget är ett enkelt och billigt sätt att visa på din och bolagets omtanke om personalen. Och eftersom personalen är företagets viktigaste tillgång är det en klok investering. För du kan ha en högteknologisk maskinpark med automatiserade rutiner men dessa ska ju övervakas, konfigureras och underhållas. Kunskap som den anställde besitter och arbetsuppgifter som är avgörande för företages överlevnad.

Personalen får visserligen lön för vad hen gör, men att visa lite extra omtanke i form av en företagspresent till den anställde stärker relationerna, och dessutom visar det på din uppskattning. För vem vet, kanske är det den där extra omtanken som företagsgåvan ger som gör att personalen stannar kvar på företaget. Vågar du chansa?

Oavsett tycker vi att det är viktigt att uppmuntra personalen och visa hur betydelsefulla de är. Och att med enkla medel säga tack är något fler borde göra. 

Hos oss på giftcard.se kan du köpa gåvokort i flera olika prisklasser och kategorier. Vissa är riktade mot köket och andra mot delikatesser. Medan andra erbjuder en blandning av många olika kategorier. Som exempel kan vi nämna, inredning, sport & fritid, och kläder för att nämna några. Det är faktiskt här vår erfarenhet av företagspresenter kommer till sin fulla rätt, vilket tydligt avspeglas i utbudet av artiklar som finns att välja bland. Köp ett gåvokort och gör skillnad!

Företagspresenter bygger relationer

Du bör ge bort företagspresenter till personalen eftersom det är en värdefull investering med flera fördelar. En av fördelarna är att du får en personal som blir mer lojal och som känner tacksamhet mot dig som arbetsgivare. Men en företagsgåva kan även ges till affärsbekanta. Låt säga att det en viktig kund som lagt en bra order, eller en leverantör som ställt upp lite extra för dig som ska premieras. Om leverantören ansträngt sig och gjort det där lilla extra för att leverera i tid, eller tagit hand om en retur som egentligen inte ingår i uppdraget, är det ett perfekt tillfälle att uppmärksamma personen och säga tack! Den lilla gesten kommer betyda mycket och bygga er relation på längre sikt. Och har du tur berättar personen om presenten och pratar gott om ditt företag till andra. Snacka om win-win situation.

Men du kan omöjligt veta vad alla tycker om eller uppskattar, hur mycket du än försöker. Därför rekommenderar vi att du köper ett gåvokort som ger mottagaren möjlighet att välja en personlig gåva, en present som kommer till användning och något som hen verkligen vill ha. Att säga tack med hjälp av ett gåvokort är smart och uppskattat. Testa du också!

Regler för företagsgåvor

Som företagare eller chef är det bra att känna till vilka regler som gäller för företagsgåvor

  • Exempelvis julklappen till anställda, den så kallade julgåvan är skattefri så länge marknadsvärdet inte överstiger 500 kronor inklusive moms.
  • Jubileumsgåvor däremot kan ges vid speciella högtider som företaget firar. Exempelvis 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum etc. gåvans värde får dock inte överstiga 1500 kronor inklusive moms.
  • Men en minnesgåva som ges vid en speciell tidpunkt, exempelvis då den anställde fyller 50 år eller går i pension är skattefri så länge värdet inte överstiger 15’000 kronor inklusive moms.

Vill du kan läsa mer om skatteregler här, eller direkt på skatteverkets hemsida.

Företagspresenter - Gåvor till anställda