Sommarpresenter till anställda och företag

Du letar sommarpresenter, inte sant? Grattis – du har du kommit helt rätt! För vi har nämligen den perfekta sommargåvan till anställda. Nyfiken på vad det är? Ett sv våra gåvokort så klart! – Du låter personalen välja sin egen sommarpresent från ett stort sortiment av bestämda gåvor. Det är smart, enkelt och ett uppskattat sätt att visa din uppskattning. Varför kanske du undrar? Jo, för att med ett summercard låter du var och en välja gåva fritt ur ett stort sortiment av artiklar, alla får chans att välja vad de själva vill ha!

400 kr exkl. moms
400 kr exkl. moms
240 kr exkl. moms
600 kr exkl. moms
160 kr exkl. moms
800 kr exkl. moms

Bästa sommarpresenten 2024 hittar du här!

160 kr exkl. moms
240 kr exkl. moms
400 kr exkl. moms
400 kr exkl. moms
600 kr exkl. moms
800 kr exkl. moms

Välj sommarpresent ur följande kategorier

Bilderna visar endast ett urval av valbara gåvor, under respektive gåvokort finns länkar till komplett sortiment.

Hem & inredning

Kökstillbehör

Sport & fritid

Samlingsbild på sport & fritidsartiklar

Accessoarer

Elektronik

Bilderna ovan är bara att axplock av vad som finns att välja bland. Under respektive gåvokort finns länkar till komplett sortiment.

Tips på sommarpresent

Sommarpresent är en fin gest att ge till personalen, ofta ge något som är relaterat till just sommaren och den stundande semestern. Populära sommargåvor som ofta ges till den anställde är grilltillbehör, en picknickpläd eller en kylväska. Efter ett par år är förråden där hemma fyllda med kylväskor av alla de slag. Väljer ni i stället att ge ett gåvokort i sommarpresent får den anställda själv välja ut sin sommargåva. Något som hen verkligen vill ha och kommer ha nytta av. Den som redan har allt till grillen kan välja en handduk till stranden, medan med som har allt för sköna dagar vid havet saknar den perfekta grilltången.

Ett gåvokort öppnar upp ett stort sortiment för den anställde att välja sin personliga gåva och du slipper lägga tid och kraft på att fundera ut vilken gåva som skulle bli den mest uppskattade i personalgruppen. Du hittar alla tillgängliga gåvokort direkt på sajten och beställer enkelt på ett par minuter, resten sköter vi. Behöver du hjälp eller vill ha råd kring din sommarpresent så hjälper vi dig självklart.

Sommargåva – när du vill uppmuntra personalen

Personalen är utav tvekan din viktigaste tillgång, att uppmuntra dem med en enkel sommarpresent är ingen dum idé. Om den dessutom kommer oväntat blir det en extra trevlig överraskning och en riktigt fin start på sommaren. Bland våra sommargåvor finns ett brett utbud med gåvokort i olika valörer och med olika innehåll. En perfekt present när du vill ge bort något fint och uppskattat, produkter som verkligen kommer till användning.

Blir det kanske nya grillverktyg, en vacker pläd eller en picknickkorg till en ljummen sommarkväll. Ja det får den anställde bestämma själv.

Sommarpresenter

Vilka regler gäller för sommargåvor? 

Det är rätt enkelt, det finns tre sorters gåvor som är avdragsgilla för företaget och skattefria för den anställde.

Snabbt kan vi konstatera att sommargåvor inte nämns över huvudtaget i lagstiftningen och så ledes är det inte en avdragsgill kostnad. Men vad betyder då det? Jo, nämligen att företaget inte får lyfta moms på kostnaden för inköpet av gåvan. Däremot blir kostnaden avdragsill som lönekostnad, du som företagare redovisar alltså sociala avgifter och preliminärskatt på hela gåvans värde. Den anställde blir även hen skattskyldig för sommargåvan.

Vill du kan läsa mer om skatteregler här, eller direkt på skatteverkets hemsida.