Sommarpresenter till anställda och företag

Det verkar som att du letar efter sommarpresenter, inte sant? Grattis då har du kommit helt rätt! För vi har nämligen den perfekta sommargåvan till anställda. Blir du nyfiken på vad det är? Ett gåvokort så klart! – Där du låter personalen välja sin egen sommarpresent från företaget. Det är ett smart, enkelt och uppskattat sätt att visa din uppskattning. Varför? Jo, för att med ett summercard låter du var och en välja gåva fritt ur ett stort sortiment av artiklar.

Bästa sommarpresenten – gåvokort så klart

Supékort Summer gåvokort

249 kr

Supékort summer är gåvokortet för dig som vill ge mottagaren riktigt många produkter att välja mellan. Här får du möjlighet att välja på bland annat delikatesser, heminredning, wellness produkter och mycket mer.Sortiment är uppdelat på hela 12 olika kategorier, perfekt när du kanske inte riktigt vet vad du vill ha. Det bästa är att gåvan som väljs skickas direkt hem till mottagarens dörr, och väljs en delikatess, skickas den med kylfrakt. Och Supékort hanterar allt från kundtjänst och logisk så att du kan koppla av i hängmattan. Ge bort ett Supékort summer gåvokort idag och njut av sommaren!

Nyfiken på vilka produkter du kan välja bland, klicka här.

Är du intresserad av ett större antal gåvokort, begär offert!

Kategori: Tagg:
Läs mer

Bella Somero

359 kr

Bella Somero – Vacker sommar!

Med över 150 olika produkter är gåvokortet fullmatat med härliga presenter som passar sommaren, här finns något för alla smaker. Handdukar, hörlurar & brödrostar blandas med upplevelser och väskor. Presentkortet levereras i en härlig box med magnetlås, vilket förhöjer känslan av riktigt påkostade gåvor. Här har de gemenskapliga tillfällena stått för inspirationen, dröm dig bort till en vacker sommardag. Grillen är tänd och drycken kyld, gemenskapen står i centrum. Bakom sommarkortet Bella Somero står bolaget House of Regalo vilka utvecklar fina klassiska produkter för att uppmärksamma den enskilda individen. Visste du att Regalo står för glädje, firande och gåva? Kan det bli mer passande? Nej.

Nu väntar vi bara in den där vackra sommardagen när sommargåvan ska överräckas. Saluton!

Nyfiken på vilka produkter du kan välja bland, klicka här.
Lösenord: bella2021

Kortet kan skickas utanför Sveriges gränser (Norge och övriga Europa), kostnad för hemfrakt blir då 200:-/kort.

Är du intresserad av ett större antal gåvokort, begär offert!

Kategori: Tagg:
Läs mer

Newport Gåvokort

359 kr

Varumärket Newport har blivit känt för sina lyxiga produkter i New England stil. Och det är precis vad som väntar mottagaren av det här gåvokortet. Därför att kortet är fyllt med ett sortiment av härliga inredningsprylar och livsstilsprodukter. Det breda sortimentet låter dig välja på allt från härliga morgonrockar och lyxig frotté till glas och bestick. Genomgående för alla produkter är touchen av amerikansk östkust när det är som bäst. Beställ ditt Newport Gåvokort idag.

För att ta del av det breda sortiment som väntar, kan du använda den här länken

Är du intresserad av ett större antal gåvokort, begär offert!

Kategori: Tagg:
Läs mer

Summercard 220

219 kr

XXX beskrivning

 

 

Kategori: Tagg:
Läs mer

Sommargåva – när du vill uppmuntra personalen

Personalen är utav tvekan din viktigaste tillgång, att uppmuntra dem med en enkel sommarpresent är ingen dum idé. Om den dessutom kommer oväntat blir det en extra trevlig överraskning och en riktigt fin start på sommaren. Bland våra sommargåvor finns ett brett utbud med gåvokort i olika valörer och med olika innehåll. En perfekt present när du vill ge bort något fint och uppskattat, produkter som verkligen kommer till användning.

Blir det kanske nya grillverktyg, en vacker pläd eller en picknickkorg till en ljummen sommarkväll. Ja det får den anställde bestämma själv.

Vilka regler gäller för sommargåvor? 

Det är rätt enkelt, det finns tre sorters gåvor som är avdragsgilla för företaget och skattefria för den anställde.

  • Julgåva
  • Jubileumsgåvor
  • Minnesgåvor

Snabbt kan vi konstatera att sommargåvor inte nämns över huvudtaget i lagstiftningen och så ledes är det inte en avdragsgill kostnad. Men vad betyder då det? Jo, nämligen att företaget inte får lyfta moms på kostnaden för inköpet av gåvan. Däremot blir kostnaden avdragsill som lönekostnad, du som företagare redovisar alltså sociala avgifter och preliminärskatt på hela gåvans värde. Den anställde blir även hen skattskyldig för sommargåvan.

Vill du kan läsa mer om skatteregler här, eller direkt på skatteverkets hemsida.

Sommarpresenter