Julgåvor och julklappar till anställda

Julgåva tänker du. Vad ska de anställda få för julklapp i år? Får vi ge ett julklappstips? Köp ett gåvokort – Ett slags presentkort där de anställda får möjlighet att välja sin egen present ur ett utvalt sortiment. Kan det bli bättre? Knappast säger vi. Alltså du slipper stressen i att försöka hitta företagsjulklappen som passar alla. Istället beställer du enkelt det antal gåvokort du behöver. Därefter delar du ut korten och överlåter till de anställda, eller mottagaren som fått kortet, att göra sitt personliga val. Och det bästa av allt är att julgåvan blir extra personlig i och med det egna valet. För med handen på hjärtat, skulle du orka göra jobbet att leta upp en personlig julklapp till en personalgrupp om 10-15 eller kanske 150 anställda? Troligtvis inte. Visste du att gåvokort är uppskattade och 95% av de som fått ett presentkort är nöjda med gåvan.

Läs mer

Julgåvan är för många anställda årets höjdpunkt. Med den avslutas året som varit och det är många ur personalen som går på julledighet i samband med överlämnandet. Ett ypperligt tillfälle att visa uppskattning och tacka för det gånga året helt enkelt. Och det spelar faktiskt ingen roll om det är en samarbetspartner, kund eller den egna personalen. Därför att alla är vi människor som mår bra av omtanke, närhet, gemenskap och en klapp på axeln. Oavsett vem mottagaren är, så passar ett gåvokort perfekt som julgåva. Och det bästa är att du bestämmer beloppet och mottagaren får sen göra sitt eget val av gåva. Det kan inte slå fel. Och är det så att han eller hon hellre vill skänka bort sin julklapp till bättre behövande så är det ju ett aktivt val.

Populära julgåvor 2021

Julgåvan är mycket mer än en symbolisk handling 

Julgåvor är det perfekta sättet att visa uppskattning för arbetet som utförts under året. Ett år är långt, och det kan hända mycket. Det är intensiva perioder där personal och anställda får slita hårt, kanske genom övertid. Oavsett vad så finns dem där, året runt och bidrar till att få företagets verksamhet att fungera. Faktum är att personalen är din viktigast tillgång och den bör du premiera. Dessutom är julklappar en förhållandevis liten kostnad för företag, men så betydelsefull för den enskilde individen.

Företagsjulklappen, något av en tradition hos de allra flesta företag.
Ett sätt för företaget att säga tack! Bra jobbat. En symbolisk handling som betyder så mycket mer. Julklappen från företaget får den anställde att känna sig sedd, och uppskattad. Men att välja ut en perfekt julgåva är inte lätt. Ofta känner man inte varandra på ett personligt plan, utan det är jobbrelationer som håls yrkesmässigt. Att då försöka hitta företagsjulklappar som passar alla, är en näst in till omöjlig uppgift.

Hur hittar då företaget den perfekta julgåvan? Ett gåvokort så klar! Med ett giftcard får mottagaren möjlighet att välja presenten själv och har chans att få det som passar honom eller henne bäst. En ljuslykta, personvåg, nya bestick eller vad det nu må vara, över 95% nöjda med sin julpresent. Därför bör du göra ett klokt val av julgåva i år och köpa ett gåvokort.

 

Julklapp till företaget – Vi hjälper dig

Förutom att det är svårt att hitta den perfekta julklappen till personalen kan det vara tidskrävande att planera och sköta själva inköpet. Lägg den tiden på annat i år och köp en julgåva som blir populär hos dina anställda. Köp ett gåvokort.

Via vår hemsida, giftcard.se kan du lätt välja mellan olika aktörer på marknaden. Du väljer kort från en eller flera aktörer och vilket värde presentkorten ska vara på och gör sedan din beställning. Resten sköter vi. Däremot bör du ställa dig frågan, vilket gåvokort passar bäst?

En julgåva i form av ett gåvokort ger mottagaren helt fria händer att välja precis det som passar, utifrån ett stort utbud av produkter. Några kort ger personen möjligheten att välja lyxiga delikatesser och andra gör det möjligt att byta ut den trötta kökskniven mot en ny riktigt vass.

Har du frågor eller funderingar, är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig till det perfekta valet.

När du har lagt en beställning hos oss kommer korten att levereras inom ett par arbetsdagar. På varje kort finns en tydlig beskrivning av hur mottagaren gör för att aktivera det. De får möjlighet att välja mellan en mängd produkter som håller högsta kvalitet.

Aldrig har det gått så snabbt och smidigt att handla julklappar till företaget. Lägg tiden som blir över på att jobba undan inför jul och se glädjen hos de som tar emot denna julgåva.

Julgåva – vad säger Skatteverket?

En julgåva till den anställde är skattefri om slå länge värdet inte överstiger 500 kronor inklusive moms. Gåvor med högre värde blir förmånsbeskattade från första kronan. För att julgåvan ska vara avdragsgill får den inte bestå av kontanter, check eller postväxel. Ej heller av presentkort som kan växlas in mot kontanter. Ett gåvokort som inte kan bytas mot pengar är däremot en skattefri gåva. Du kan läsa mer om skatteregler här eller direkt på skatteverkets hemsida.