Tings Giftcard – Markus Aujalay Gåvokort

Med Markus Aujalays gåvokort från Tings Giftcard ger Du mottagaren möjlighet att välja en personlig julklapp bland cirka 70 olika gåvor.

Utöver det personliga valet levereras Markus Aujalay gåvokort med bonusgåva (värde upp till 998:-). Du som beställare har alltså möjlighet att välja en gåva att dela ut tillsammans med gåvokortet, och ditt val gör du bland 10 olika bonusgåvor, vissa med Aujalays logotyp. Det här gåvokortet är ett perfekt val för dig som söker en julklapp som verkligen går hem och som uppskattar köksprodukter i allmänhet. Tings och Markus har gjort ett gediget arbete med att skapa en mix av produkter som håller högkvalitet, allt för att tillfredsställa dig i köket. Är du ekonomiskt lagd kan du köpa Markus Aujalays gåvokort och ge bort bonusgåvan för sig, så fin är presenten!

Markus Aujalays Gåvokort

Nu ges du möjlighet att köpa Markus Aujalays egna serie med köksredskap bestående av bland annat kvarnar, kastruller och stekpannor till skärbrädor och bestick. Serien av redskap lanseras i samarbete med Trading Gifts Sweden (TINGS) och återfinns nu i Tings Giftcard Exclusive!

Tings gåvokort Exclusive – Gåvokort med bonusgåva på köpet!

Tings gåvokort ger mycket pang för pengarna! Och det är något vi kan stå för. Du får nämligen en bonusgåva på köpet till varje gåvokort! Och faktum är att Tings var först med att erbjuda gåvokort med bonusgåvor. Något de lanserade redan 2012 när det första Tingskortet släpptes.Framgångarna lät inte vänta på sig utan det blev succé direkt!

Tings Giftcard Exclusive i Samarbete med Marcus Aujalay

Tings Giftcard Exclusive

i samarbete med

Markus Aujalay

Med lite vilja skulle du kunna kalla det

Markus Aujalays gåvokort!

Kortet erbjuder inte bara köksredskap. Du hitta även väskor, padelfodral och termosar med mera.

SE Sortiment

Urval av produkter som finns i Tings Giftcard

Tings Giftcard urval av gåvor 2021

Markus Aujalay vem är han?

Markus Aujalay är en av Sveriges mest kända kockar. Under sin karriär har Markus hunnit med att arbeta på några av landets bästa krogar, exempelvis Operakällaren, Lejontornet och Fredsgatan 12. År 2000 vann Aujalay priserna Årets gröna kock och Årets viltkock. Detta följde Markus upp med utmärkelsen Årets kock 2004. Numer driver han bland annat Restaurang Tegelbacken i Stockholm tillsammans med Erika Michael. Och parallellt med detta medverkar även Aujalay som medlem i juryn för Sveriges Mästerkock på TV4. Övriga jurymedlemmar är Mischa Billing och Leif Mannerström.

Markus Aujalay har även gett ut flera kokböcker, lagat Nobelmiddagen och representerat Sverige i matlagnings-VM, Bocuse d Ór. Markus är en sann inspiratör för såväl hemmakockar som professionella matlagare och gör ofta föreläsningar och gästspel på olika krogar runt om i landet. Du kan även hitta bra med matlagningstips på Markus egen Youtube kanal eller skriva ut Markus färdiga recept från köket.se.

Tings Gåvokort finns i ett antal olika prisklasser och bredden gör att du som företagare kan hitta ett gåvokort som passar just din budget.

Välkommen till oss på giftcard.se och beställ ditt gåvokort med bonusgåva idag!