Joyful Giftcard

Är Joyful giftcard marknadens mest kompletta gåvokort? Vi tycker det! Joyful kortet erbjuder mottagaren att kombinera val av en eller flera gåvor till ett värde motsvarande gåvokortets valör. Och eftersom Joyful gåvokort finns tillgängligt i 7 olika valörer, från 200 kronor upp till hela 1600 kronor så är flexibiliteten stor, välj bara vilken nivå du ska lägga dig på. Och med möjligheterna som ges till att kombinera gåvor beroende på kortets valör är valmöjligheterna näst intill oändliga. Det blir succé!

Välkommen med din beställning!

250 kr1 200 kr exkl. moms

Gigantiskt utbud – Här finns något för alla

Joyful Giftcard erbjuder mängder av gåvor som mottagaren kan välja mellan. Faktum är att utbudet består av upp till 300 olika artiklar! Artiklarna är fördelade inom kategorierna: Kök, Bädd & Bad, Inredning, Sport & Fritid, Kläder, Smycken & Skönhet och Media & Elektronik samt Välgörenhet där du kan skänka din gåva vidare. En fin möjlighet när det finns bättre behövande. Vad blir ditt val?

Anpassa Joyful Giftcard som du själv vill!

Personlig hälsning på hemsidan

Vill du ha en videohälsning eller hälsning i form av en bild från dig som givare? Inga problem! Vi anpassar hemsidan med bild och text. Kan vara en kul extradetalj som förstärker gåvan ytterligare när mottagaren loggat in med sin kod.

Tilläggskostnad från 995 kr.

Egendesignat gåvokort

Vill du ha ett unikt gåvokort? Hos oss kan du designa gåvokortet med helt egen design eller förse det med en personlig hälsning som passar just er!

Pris från 16 kr/st.
(minumum 50 st) 

Helt egen sida för inlösen

Vill du anpassa sidan för inlösningen av gåvokortet? Kanske framhäva er företagsprofil med egna färger, bilder, text eller annat budskap? Inga problem! Möjligheter är många.

Tilläggskostnad 4995 kr.

Anpassa ditt Joyful Giftcard

Kontakta oss

Skicka presenten digitalt

Skicka Joyful kortet som sms eller mejl direkt till dina mottagare. Ett snabbt och smidigt sätt att glädja personalen om man jobbar på distans eller sitter på olika platser. Vi behöver endast en lista i Excel med namn och mobilnummer (eller mejladress) till de du vill en present.

Budskapet i meddelandet – Det bestämmer du!

Joyful Giftcard kan skickas digitalt

Urval av representerade varumärken i Joyful Giftcard

IsaDora
Wilson
Löwengrip
Philips
Edblad
Orrefors
Kosta Boda
Craft of Scandinavia
Lily & Rose

Joyful Gåvokort erbjuder olika välgörenhetsalternativ

I vår värld är det tyvärr många som har det svårt. Men tillsammans kan vi hjälpas åt att världen lite bättre. Joyful giftcard har samarbete med två olika välgörenhetsorganisationer, dit du kan skänka din gåva om du tycker att du har allt. Gåvan skänks i form av olika klädpaket, filtar eller annat material som efterfrågas för stunden. Vilka alternativ som finns framgår när du gör ditt specifika val.

Sveriges Stadsmissioners logotyp
Human Bridge - Materialbistånd - för människa och miljö
Svensk Insamlingskontroll

Skicka gåvor med Joyful Giftcard utomlands

Med Joyful Giftcard kan du skicka en hälsning utanför landets gränser.
Tilläggskostnaden är 105kr för adresser i Norden, exkl. Norge samt 195kr för övriga Europa.

Kontakta oss för personlig service vid detta val.