Vinga Giftcard

Vinga giftcard är en serie av de mest heltäckande gåvokort vi kan erbjuda. Här ligger fokus på högkvalitativa produkter, snabba leveranstider och en kundservice utöver det vanliga. Gåvokort från Vinga of Sweden erbjuder troligen marknadens bredaste utbud av produkter som den anställda kan välja på. Vi kan exempelvis nämna Bäddtextil, Kökstillbehör, Upplevelser & Underhållning, Väskor, Hemtextil, Sport & Fritid för att nämna några kategorier.

Bredden av produkter i det här gåvokorten gör ingen besviken. Utöver produkterna och den utomordentliga kundservicen ställer Vinga högra krav på leverantörskedjan och mycket arbete läggs på sociala-, ekonomiska- och miljömässiga aspekter.

Vinga gåvokort finns i flera olika prisklasser 

Vinga gåvokorts digitala SMS utskick

Skicka gåvan digitalt

Vinga gåvokort kan skickas som sms eller mejl till dina mottagare, snabbt och smidigt. Det enda vi behöver är en lista i Excel med namn och mobilnummer  (eller mejladress) till dina mottagare.

Budskapet – Det bestämmer du!

Mottagaren kan skänka gåvan vidare

Vinga gåvokort samarbetar med fler kända välgörenhetsorganisationer, dit mottagaren av gåvokortet kan välja att skänka sin gåva. Däribland finns Bris, Barncancerfonden, Cancerfonden, Childhood och Friends. Vilket som blir ditt val är det bara du som vet – välj det som ligger dig varmast om hjärtat.

Vinga Giftcard erbjuder flera kända varumärken 

Som mottagare av ett gåvokort från Vinga kan du välja produkter från Vinga själva, men även från någon av alla de varumärken som finns representerade. Vi kan nämna varumärken som Rosendahl, Replay, Wilson sports, Dr Zipe och Converse för att nämna några.

Vinga Giftcard