Vinga Giftcard

Vinga giftcard är en serie av de mest heltäckande gåvokort vi kan erbjuda. Här ligger fokus på högkvalitativa produkter, snabba leveranstider och en kundservice utöver det vanliga. Gåvokort från Vinga of Sweden erbjuder troligen marknadens bredaste utbud av produkter som den anställda kan välja på. Vi kan som exempel nämna Bäddtextil, Kökstillbehör, Upplevelser & Underhållning, Väskor, Hemtextil, Sport & Fritid för att nämna några kategorier.

Bredden av produkter i de här serien av gåvokort gör ingen besviken. Utöver produkterna och den utomordentliga kundservicen ställer Vinga höga krav på leverantörskedjan och mycket arbete läggs på sociala-, ekonomiska- och miljömässiga aspekter.

Välkommen med din beställning!

Vinga giftcard finns i flera olika prisklasser 

Vinga gåvokort som digitalt SMS utskick

Skicka gåvan digitalt

Vinga gåvokort kan skickas som sms eller mejl till dina mottagare, snabbt och smidigt. Det enda vi behöver är en lista i Excel med namn och mobilnummer  (eller mejladress) till dina mottagare.

Budskapet – Det bestämmer du!

Vinga Giftcard erbjuder flera kända varumärken 

Som mottagare av ett gåvokort från Vinga kan du välja produkter från Vinga of Sweden, men även från någon av alla de varumärken som finns representerade. Som exempel kan vi nämna varumärken som Rosendahl, Replay, Wilson sports, Dr Zipe och Converse för att nämna några.

Vinga Giftcard

Har du fått ett Vinga Giftcard?

Har du haft förmånen att få ett Vinga kort? Grattis!
Här kan du lösa in din present.

Lös in Vinga Giftcard
Vinga Giftcard