Mannerströms gåvokort

Mannerströms Gåvokort är ett mycket populärt val av giftcard. Och det passar så väl till kunder som anställda. Att ge bort ett presentkort från Mannerström i julklapp, det gör din personal och affärsbekanta riktigt glada. Här får nämligen mottagaren av kortet välja bland en mängd produkter av hög kvalitet, med betoningen på köket. Och konstigt vore väl annars, eftersom mästerkocken själv varit med i framtagningen av sortiment, som ett kvitto på det sitter hans berömda signatur som ett signum på många produkter. Alltså har pratar vi fina presenter av hög klass. Vad sägs om riktigt vassa knivar, skärbrädor, bestick eller rent av en stekpanna? Men det bästa av allt är, att det spelar ingen roll om du är en virtuous i köket, eller bara gillar mat i största allmänhet. Här finns gåvor som passar alla, oavsett ålder och kön.

Mannerström Gåvokort upphör

Men ett alternativ kan vara att kolla in gåvokortet med produkter från Markus Aujalay!

Erik Sandström visar det mest sålda gåvokortet
Tings Giftcard Exclusive i Samarbete med Marcus Aujalay

Tings Giftcard finns nu i samarbete med Markus Aujalay! Nyfiken på sortimentet?

Klicka här
Mannerströms Gåvokort upphör

Gåvokortet levereras alltid med medgåva

Vad är då detta undrar du? Jo, det är en extra gåva som medföljer varje gåvokort. Allt för att maximera upplevelsen du vill ge till din personal. Det fungerar som så att du väljer ut en medgåva som du vill ge tillsammans med gåvokortet. Enkelt förklarat får du två varor för priset av en. Dessutom levereras korten i snygga kuvert! Wow!

Mannerströms produkter passar lika bra till dig som precis flyttar hemifrån, som till den inbitne hemmakocken som redan har allt. Det är snygga produkter som kommer till användning i alla hem. Överraska dina anställda med riktigt fina gåvor av hög klass och lägg din beställning på Mannerström gåvokort redan idag.

Vem är Leif Mannerström

Leif Mannerström är en av Sveriges mest framstående kockar. Och han föddes faktiskt 1940 i Stockholm, även om många tycker att han är en typisk göteborgare. Under sin yrkeskarriär har han gjort en smått ofattbar resa i den svenska krogvärlden. Under åren har han drivit välrenommerade och klassiska krogar så som Johanna, Kometen, Aquarella och kanske kändaste av dom alla, Sjömagasinet i Göteborg. Men på senare tid har han gjort sig ett namn för den breda massan som domare i succéprogrammet på TV4, Sveriges mästerkock.

Vill du läsa mer om den kända krögaren rekommenderar vi att du kikar in biografin om Leif på Wikipedia.